Редактор: e-mail: Кадър и видео бТВУважаеми г-н президент, уважаеми г-жо вицепрезидент, уважаеми колеги,

...
Редактор: e-mail: Кадър и видео бТВУважаеми г-н президент, уважаеми г-жо вицепрезидент, уважаеми колеги,
Коментари Харесай

Премиерът Стефан Янев: Ще работим почтено и в интерес на обществото

Редактор: 

e-mail: 

Кадър и видео бТВ

Уважаеми господин президент, уважаеми г-жо вицепрезидент, уважаеми сътрудници, дами и господа, благодаря за доверието да бъда длъжностен министър-председател. Това е висока чест, само че и голяма отговорност. Аз съм човек, който не дава празни обещания, само че залагам целия си престиж виталния си опит, градени с години, по тази причина че ще работим честно при съблюдаване на господство на закона и в полза на обществото. Това ще чакам и от назначените от президента служебни министри.

Това бяха първите думи на новия министър председател Стефан Янев.

Ще работим дружно за жителите. Ще работим в интерес на жителите. Очевидно, както е определила Конституцията, наш главен приоритет е организирането и провеждането на свободни, почтени и демократични избори при прецизно съблюдаване на законовите разпореждания. В тази връзка чакам всички институции да работят синхронизирано и да бъдем безусловно безкомпромисни при всевъзможни опити за изборни нарушавания, сподели още Стефан Янев.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР